5 TIPS ABOUT بیماری سل نهفته چیست YOU CAN USE TODAY

5 Tips about بیماری سل نهفته چیست You Can Use Today

5 Tips about بیماری سل نهفته چیست You Can Use Today

Blog Article

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن” لغو پاسخ

۸ ترفندهای کاربردی برای تمیز کردن فر خانگی که کارتو آسون میکنه!

بیماری سلیاک غیر واکنشی: حدود ۳۰ درصد افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است پاسخ مثبتی به رژیم غذایی بدون گلوتن داشته باشند. این وضعیت که به عنوان بیماری سلیاک غیر واکنشی شناخته شده است و اغلب به علت رژیم غذایی حاوی گلوتن ایجاد می‌شود. بنابراین مهم است که با متخصص تغذیه همکاری کنید.

صفحه‌های دارای تابع تجزیه‌گر آرایش‌عدد با آرگومان غیرعددی

اولین نکته این است که تماس با آفتاب به وضوح بر سرخی و التهاب این ضایعات می افزاید، بنابراین افرادی که به این بیماری دچار هستند باید تا جایی که امکان دارد پرهیز کنند.همچنین اگر این ضایعات پوستی در اسرع وقت درمان نشوند، احتمال دارد که « اسکار» یا جوشگاه در این اماکن ایجاد شوند  یا رنگ پوست کم رنگ یا پر رنگ تر شود.

افراد مبتلا به بیماری سلیاک غیر واکنشی ممکن است بیماری‌های دیگری مانند باکتری در روده‌ی کوچک (رشد بیش از حد باکتری)، کولیت میکروسکوپی، عملکرد ضعیف پانکراس، سندرم روده‌ی تحریک پذیر یا عدم تحمل به دی ساکاریدها (لاکتوز و فروکتوز) نیز داشته باشند.

برای درمان سل فعال، از ترکیب داروهای ضدباکتری (آنتی‌باکتریال) استفاده می‌شود. رایج‌ترین انواع دارو برای درمان سل، ریفامپین، پیرازینامید و استرپتومایسین هستند.

به دلیل آنکه افرادی که واکسن سل را دریافت کرده اند ممکن است به تست پوستی نتیجه مثبت کاذب نشان دهند. این واکسن ها در ایالات متحده کمتر استفاده می شود اما در کشورهای نام برده شده به دلیل شیوع بالای این بیماری واکسن بسیار رایج است. در نظر داشته باشید که آزمایش خونی نیز به تنهایی نمی تواند این بیماری را به درستی تشخیص دهد. آزمایش خون گرفته شده برای تشخیص این بیماری به آزمایشگاهی فرستاده می شود که باکتری های این بیماری موجود است. گلبول های سفید خون اگر در قبل با این عفونت روبرو شده باشند ماده شیمیایی خاصی را تولید کرده باشند. از این رو نتیجه آزمایش خون مانند آزمایش پوستی نیز به طور قطع مبتلا شده به این بیماری را تایید نمی کند. چگونه درمان می شود؟

یکی از بیماری‌های گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد می‌کند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماری‌هایی است که فرد نمی‌تواند نوعی ماده‌ی غذایی خاص را تحمل کند و با بیماری سل تا چند روز واگیر دارد خوردن این ماده به مشکلات جدی برمی‌خورد.

عدم تحمل لاکتوز: آسیب به روده‌ی کوچک شما ممکن است موجب شود که پس از خوردن غذاهای لبنی حاوی لاکتوز، حتی اگر حاوی گلوتن نیز نباشند درد شکمی و اسهال را تجربه کنید. بعد از اینکه آسیب وارده به روده‌ی شما بهبود یافت، ممکن است بتوانید دوباره محصولات لبنی را بخورید.

کلودت دیون خواهر سلین، با اشاره به بیماری غیرقابل درمان خواهرش که هواداران او را شوکه کرده، گفت که پزشکان هنوز در تلاش برای یافتن درمان مناسب برای بیماری او، سندرم فرد سفت هستند.

سرطان: افراد مبتلا به بیماری سلیاک که رژیم غذایی بدون گلوتن را رعایت نمی‌کنند، خطر بیشتری برای پیش روی به انواع مختلف سرطان، از جمله لنفوم روده و سرطان روده کوچک دارند.

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفه‌های بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

Report this page